×

Obvestilo

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1565

31. slovenski turistični sejem Alpe – Adria zaprl svoja vrata. Zgodba oddiha, kampinga, karavaninga, gastronomije .. različnih držav in ponudnikov je potekala od 29.1. do 1.2.2020 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Tudi Bela krajina se je predstavila v sklopu Turistične zveze Slovenija kot Turistična društva Črnomelj, Metlika in Semič. Svojo zgodbo Zgodovinskih mest pa smo predstavljali na stojnici Slovenske turistične organizacije kot staro mestno jedro Metlika.

Naša neokrnjena, zelena, zdrava, aktivna, srčna Bela krajina je obiskovalce predvsem navduševala s kolesarskimi potmi ter večjimi prireditvami, ki se bodo odvile v Beli krajini v letu 2020. Prav tako pa ni manjkala naša belokranjska pogača in kapljica rujnega. Na sejmu so se predstavili tudi ponudniki: Tatjana Flajnik, Andreja Lukanič Janežič in Vesna Šprogar – izdelovalke domače obrti, Bibi turizem – Belokranjsko izročilo, Mini Šport Krasinec, Družina Kočevar z zelišči, OŠ Brihtna glava, Vinarstvo Kajin, Vinogradništvo Plut, Pečarič – Hiša vina, Kamp Bela krajina in Hotel Bela krajina Metlika.

Obisk na sejmu je bil zadovoljiv. Obiskovalci so povpraševali po kolesarskih poteh, kampingu, prireditvah… prav tako so jih zanimali namigi za izlet.

Zelo pomembno pri vsem pa je sodelovanje, kajti Bela krajina je res majhna vendar zelo velika, ko se združijo srčni ljudje.

Galerija slik

{gallery}1565{/gallery}